Kırıkkale'de Eğitim Camiyası Yasta

Kırıkkale'de Eğitim Camiyası Yasta

Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan'nın vefat ettiği bildirildi.

A+ A-

Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan'nın vefat ettiği bildirildi.


Türk Eğitim-Sen, acı haberi yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.
Açıklamada, "Türk Eğitim-Sen önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek,  vefat etti. Şahindoğan’ın cenazesi  yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.
Sendikamıza ve eğitim camiasına büyük katkıları olan Şahindoğan’ın vefatı tüm eğitim çalışanlarını yasa boğdu. Türk Eğitim-Sen olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.
Sendikamızın kurulduğu günden beri üye, Şube Başkan Yardımcısı, Şube Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Şahindoğan evli ve 2 çocuk babası idi.
Şahindoğan’ın vefatından dolayı derin üzüntülerini ifade eden Genel Başkanımız Talip Geylan, “Bir önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız, emektarımız, yol ve kader arkadaşımız Mehmet Yaşar Şahindoğan’ı kaybettik. Yaşar Başkanım bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti. Rabbim rahmetiyle kuşatsın. Bağımız sağolsun. Ailesine ve camiamıza sabırlar niyaz ediyorum. Cenazemiz yarın öğle namazını takiben Kırıkkale Keskin’de defnedilecektir.” ifadelerine yer verildi.


Bu haber toplam 569 defa okunmuştur